top of page

Tijd voor actie!


Als starter is het niet simpel. Je bedoelingen zijn goed, het product is perfect en je prijs is concurerend. Eén ding heb je zelf niet onder controle. Vertrouwen, mensen moeten vertrouwd geraken met je dienst! Daarom probeer ik met een ludieke actie mijn netwerk te verbreden! Ik ben opzoek naar mensen die een leuk onderwerp hebben. Een nieuwe zaak, een nieuw product of een uniek moment dat ze graag in beeld willen zien. Mensen die mij weten te boeien maken kans op een mini-shoot (max. 1 uur). Hoe? Stuur mij een bericht met een korte tekst over je onderwerp. (zo simpel is dat) U brengt het verhaal en ik versterk het visueel. Tot binnenkort! Dave

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page