top of page

Tijd voor actie deel 2

Belofte maakt schuld... Een hele tijd terug was ik opzoek naar een project waar ik een mini-shoot voor zou doen... De keuze is zwaar! Daarom laat ik de keuze over aan jullie! Reageer onder deze post voor welk project ik een mini shoot moet doen!

Project 1: Garage Barnes

Project 2: Green Forest BBQ's & Grills

Project 3: Het nieuwe onderdeel van BBQ-King.nl "baardolie"

Delen mag maar enkel de antwoorden op de originele facebook post tellen als stem! Het voordeel van dit systeem is dat je zelf kan zien dat deze actie eerlijk verloopt! 1 stem per persoon/profiel telt spammen heeft geen enkel effect. 30 april om 12.00 wordt dit afgesloten. Succes! klik op onderstaande afbeelding om bij de originele facebook post te geraken.


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page